Obaveštenje o uvidu u jedinstveni birački spisak povodom izbora za članove Saveta mesne zajednice ”Lipar”

Raspisani izbori za Savet MZ Lipar i Nova Crvenka
16. jula 2021.
Do 27. jula  rok za dostavu  godišnjih programa izgradnje, opremanja i održavanja sportskih objekata za 2021. godinu.
19. jula 2021.

Obaveštenje o uvidu u jedinstveni birački spisak povodom izbora za članove Saveta mesne zajednice ”Lipar”

Povodom izbora za članove Saveta mesne zajednice ”Lipar”, koji su raspisani za 15. avgust 2021. godine, obaveštavaju se građani Mesne zajednice ”Lipar” da mogu izvršiti uvid u deo biračkog spiska koji se vodi za teritoriju Mesne zajednice ”Lipar”, radi provere da li su upisani u birački spisak i da zahtevaju donošenje rešenja kojim se zasniva promena u biračkom spisku (upis, brisanje, izmena, dopuna ili ispravka).

Uvid u deo biračkog spiska može se izvršiti neposredno svakog radnog dana od   7-15 časova u zgradi Opštine Kula, ul.Lenjinova br.11, kao i elektronskim putem na zvaničnoj internet stranici Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave (https://upit.birackispisak.gov.rs), unošenjem podatka o jedinstvenom matičnom broju građana.

Birački spisak se zaključuje 30. jula 2021. godine u 24,00 časa. Upis birača u birački spisak po njegovom zaključenju, kojim se zahteva promena u biračkom spisku (upis, brisanje, izmena, dopuna ili ispravka), može se vršiti sve do 72 časa pre dana izbora (do 11.08.2021.godine u 24 časa).