Počeo turnir u fudbalu u Liparu

Održana humanitarna akcija besplatne analize glukoze i lipidnog statusa u krvi u Liparu
6. avgusta 2019.
U toku turnir u fudbalu u Liparu
16. avgusta 2019.

Počeo turnir u fudbalu u Liparu

U Liparu je u toku tradicionalni noćni turnir u malom fudbalu, kojeg, u sklopu proslave seoske slave Velike Gospojine, organizuje Fudbalski klub Lipar. Na ovogodišnjem turniru učestvuje 19 ekipa iz Subotice, Bačke Topole, Kule, Crvenke, Vrbasa, a ovogodišnji turnir će biti upamćen i po tome što jedan učesnik dolazi iz Republike Srpske, a reč je o ekipi Bemiks Trebinje. Ekipe su podeljene u grupe i u toku su upravo susreti u grupama, koji će biti okončani u nedelju, tako da će od ponedeljka krenuti eliminacije.

Prema rečima organizatora, ukoliko ne bude nekih nepredviđenih okolnosti turnir u Liparu bi trebao da bude završen 24. avgusta. Turnir se igra za nagradni fond od 180 hiljada dinara. Pobedniku će pripasti 110, drugoplasiranom 50, a trećeplasiranoj ekipi 20 hiljada dinara. Večerašnji program tradicionalnog noćnog turnira u malom fudbalu u Liparu počinje u 20 sati i 30 minuta derbi susretom u kojem će se sastati Ares iz Kule i Si studio iz Bačke Topole, potom sledi susret ekipa AMG auto Kula – Kafe bar Sosko Lipar i Mali Agrar Rumenka – Osnovna škola Nikola Tesla Lipar.

Generalni sponzor liparskog turnira je Zemljoradnička zadruga Sokolac iz Lipara, a zlatni sponzor Javno komunalno preduzeće Komunalac iz Kule.

Đ.Bojanić