„Hajduk“ dočekuje „Jedinstvo“, kraj pauze za rukometaše

Počela prijava za penzionerske kartice, podnošenje zahteva traje svega par minuta
15. marta 2023.
U subotu humanitarni koncert za Kosovo i Metohiju u Liparu
22. marta 2023.

„Hajduk“ dočekuje „Jedinstvo“, kraj pauze za rukometaše

U 18. kolu Srpske lige Vojvodina fudbaleri „Hajduka 1912“ na svom terenu dočekuju „Jedinstvo“ iz Stare Pazove. Meč je na programu u subotu, 18. marta, od 15 časova. Fudbaleri „Hajduka“ iza sebe imaju dve vezane pobede, te ljubitelji fudbala i „ponosa ravnice“ očekuju nastavak pobedničkog niza.

Kada je reč o Područnoj ligi Sombor reč, u 18. kolu „Crvenka“ u subotu od 15 časova dočekuje ekipu „ČSK Pivare“. Osim „Crvenke“, i „Rusin“ je domaćin u ovom kolu, te u nedelju od 15 časova dočekuje „Budućnost“ iz Mladenova“. Jedini tim iz naše opštine koji gostuje u ovom kolu je „Lipar“, koji u nedelju od 15 časova ide u goste ekipi „Naša Zvezda“ u Silbaš.

U rangu niže, u Međuopštinskoj ligi Sombor – 1.razred, „Kula“ na svom terenu dočekuje „Omladinac“ iz Deronja. U gostima igraju „Polet“ iz Sivca, koji igra protiv „Zadrugara“ u Srpskom Miletiću, kao i „Mladost“ iz Kruščića, koja gostuje „Dinamu“ u Bački Breg. Sva tri meča su na programu u nedelju od 15 časova.

Reprezentativna pauza za rukometaše je gotova, te u 15. kolu Super B lige „Crvenka“ dočekuje „Vrbas Petrol“, dok „Sivac 69“ ide u goste „Inđiji“. Crvenčani svoj meč igraju u nedelju od 18 časova, dok Sivčani igraju u subotu od 16:30 časova.

U 11. kolu rukometne ženske Prve lige Vojvodine, rukometašice crvenačkog „Lakija“ dočekuju u subotu od 16 časova „Železničar 2“ iz Inđije, dok sivački „Krule“ ide u goste „Rumi“. Ovaj meč je na programu u nedelju od 16 časova.

Košarkaši „Hajduka“ u 4. kolu plej ofa Prve regionalne lige dočekuju „Topolu“. Ovaj meč je na programu u petak od 18 časova. U rangu niže, u 18.kolu Druge regionalne lige, „Crvenka“ u nedelju od 20 časova dočekuje „Petrovgrad“, dok „Sivac“ u subotu od 20 časova ide u goste ekipi „Velika Kikinda“.

U 12. kolu odbojkaške Prve vojvođanske lige Istok, odbojkaši „Hajduka“ dočekuju „Mladost“ iz Turije, a ovaj meč se igra u subotu od 16:30 časova. Odbojkašice „Hajduka“ u 12. kolu Prve vojvođanske lige Sever dočekuju u subotu od 19 časova ekipu „Bečeja“.

Kuglaši „Hajduka“ u poslednjem kolu Prve lige Srbije grupa Vojvodina idu u goste ekipi „Jadrana“ iz Golubinaca. Ovaj meč je na programu u subotu od 16 časova.

Izvor: Qmedia