Dobar odziv Liparčana za vakcinaciju

Rukometaši Crvenke gostuju u Aranđelovcu, a Sivčani u Inđiji
14. maja 2021.
Liparski bazar
15. maja 2021.

Dobar odziv Liparčana za vakcinaciju

U Liparu je danas otvoren vakcinalni punkt. Oko 160 Liparčana se proteklih dana prijavilo u Mesnu zajednicu i izrazilo želju da primi Sinofarmovu vakinu.

Na punktu smo zatekli predsednika Skupštine opštine Kula Vladimira Đurovića, koji je rekao da je vakcinacija počela na vreme, u 9,00 časova kako je najavljeno i da je odziv građana Lipara veoma dobar.

-Odziv građana Lipara za vakcinaciju je dobar. U Mesnu zajednicu se prijavilo njih 165. nadam se da ćemo u narednom periodu doći do željenog broja vakcinisanih i steći kolektivni imunitet kako bi sve počelo normalno da radi i funkcioniše, rekao je Vladimir Đurović, predsednik Skupštine opštine Kula.

Podsetimo da su u prethodnom periodu vakcinalni punktovi bili otvoreni i u svim ostalim naseljnim mestima Ruskom Krsturu, Kruščiću, Sivcu i Crvenki  i da je odziv bio, takođe, veoma veliki. Kada je reč o epidemiološkoj situaciji ona je u kulskoj opštini svakim danom sve bolja i svi su izgledi, kako je rečeno i u Štabu za vanredne situacije da bi vanredna situacija u kulskoj opštini mogla da bude ukinuta za par nedelja.