Pregled sportskih događanja u danima vikenda

Zbog velikog interesovanja penzionera i ograničenog broja paketa pomoći napravljene rang liste
20. novembra 2020.
Organizuje se takmičenje gradova i opština u broju prikupljenih i poslatih fiskalnih računa i slipova
23. novembra 2020.

Pregled sportskih događanja u danima vikenda

Sportski vikend za naše sportske kolektive počinje večeras, jer će na teren košarkaši i futsaleri Hajduka.

U osmom kolu prvenstva u Prvoj srpskoj ligi košarkaši Hajduka idu u goste ekipi Podrinja iz Mačvanske Mitrovice. U prvom kolu Kuljani su na svom terenu sa više od 40 poena razlike pobedili ekipu Podrinja, bolje stoje na prvenstvenoj tabeli i favoriti su, ali tu ulogu i na terenu moraju opravdati. Susret košarkaša Podrinja i Hajduka će večeras biti odigran u Sremskoj Mitrovici, a počeće u 17 sati i 30 minuta.

Futsaleri Hajduka u 10. kolu prvenstva u Futsal ligi Vojvodine gostuju u Vrbasu gde će odmeriti snage sa ekipom Leteći Holanđanin. Vrbašani su u trećem kolu prvenstva u Kuli slavili ubedljivu pobedu, igraju na svom terenu i realno su bliži novom uspehu. Duel futsalera Hajduka i ekipe Leteći Holanđanin će u Vrbasu biti odigran večeras, a počeće u 21 sat.

U osmom kolu prvenstva u ARKUS Superligi Srbije rukometaši Crvenke dočekuju novosadsku Vojvodinu. Ako se zna da Crvenka u prethodnih sedam kola nije osvojila ni boda, a da im u goste dolazi višestruki prvak Srbije, jasno da bi sve osim novog poraza Crvenčana bilo veliko iznenađenje. Susret rukometaša Crvenke i novosadske Vojvodine će u hali „Slobodan Čile Mišković“ u Crvenki biti odigran sutra, a počeće u 18 sati.

Rukometaši Sivca u 8. kolu prvenstva u Super B ligi Srbije dočekuju Inđiju. Biće to sudar ekipa koje su jedna do druge na prvenstvenoj tabeli, sa istim brojem bodova, a Sivčani poručuju da će iskoristiti prednost domaćeg terena i slaviti pobedu. Susret rukometaša Sivca i Inđije će u sivačkoj hali biti odigran sutra, a počeće u 18 časova.

U sedmom kolu prvoligaškog prvenstva za rukometašice ekipa Laki u Crvenki dočekuje Spartaka iz Debeljače. Mlade Crvenčanke su vezale dve pobede, igraju na svom terenu i sa optimizmom dočekuju duel sa Spartakom, koji je objektivno bolja ekipa, ali to mora i potvrditi. Susret Laki – Spartak iz Debeljače će u crvenačkoj hali biti odigran sutra, a počeće u 14 sati.

Fudbaleri Hajduka u 18. kolu prvenstva u Srpskoj ligi grupa Vojvodina u Kuli dočekuju Kozaru iz Banatskog Velikog Sela. Kuljani nemaju izbora, sve osim pobede gurnulo bi ih u grupu ekipa koje će se grčevito boriti za opstanak u srpskoligaškom društvu. Bodovi će imati veću specifičnu težinu jer se i Kozara nalazi u grupi timova iz donjeg dela tabele pa bi eventualnom pobedom Hajduk svog gosta gurnuo još niže na tabeli. Susret fudbalera Hajduka i Kozare iz Banatskog Velikog Sela će na stadionu „Milan Sredanović“ biti odigran sutra, a počeće u 13 časova.

U 16. kolu prvenstva u Vojvođanskoj ligi grupa sever fudbaleri Crvenke idu u goste ekipi Obilića u Novi Kneževac. Obilić je predposlednji na tabeli, što znači da mora pobediti Crvenku ukoliko želi priključak u borbi za opstanak i baš to moranje domaćina je šansa fudbalerima Crvenke da mirnom i strpljivom igrom čekaju svoju priliku iz kontri i tako ostvare povoljan rezultat. Susret fudbalera Obilića i Crvenke će u Novom Kneževcu biti odigran sutra, a počeće u 13 sati.

U poslednjem kolu jesenjeg dela prvenstva u Somborskoj područnoj ligi fudbaleri Rusina iz Ruskog Krstura gostuju u Pivnicima gde se sastaju sa Slavijom. Krsturčani su u vrhu tabele i rasterećeni bilo kakvog imperativa najavljuju da će i u Pivnicama potvrditi svoju vrednost. Susret fudbalera Slavije i Rusina će u Pivnicama biti odigran u nedelju, a počeće u 13 časova.

Odbojkaši Hajduka u šestom kolu prvenstva u Prvoj vojvođanskoj ligi gostuju u Sremskim Karlovcima gde će odigrati susret sa ekipom Stražilovo 2. Kuljani su u prethodnih pet kola ostvarili pet ubedljivih pobeda, vode na tabeli, pa najavljuju da će i u Sremskim Karlovcima potvrditi da nisu slučajno na liderskoj poziciji. Susret odbojkaša Stražilova i Hajduka će u Sremskim Karlovcima biti odigran sutra, a počeće u 16 časova.

Đ.Bojanić