Fudbalski kolektivi u pripremama za prolećni deo prvenstva
11. februara 2020.
Provera spremnosti fudbalskih timova pred nastavak sezone
18. februara 2020.

Sve više sportskih događaja

Sve više je sportskih događaja, ali su za sada u borbi za bodovima samo košarkaški kolektivi. Naime, na programu je 14. kolo prvenstva u Prvoj i Drugoj Srpskoj ligi.

Košarkaši Hajduka, koji se takmiče u Prvoj Srpskoj ligi gostuju u Inđiji gde se sastaju sa Železničarom. Nakon ubedljive pobede ostvarene u prošlom kolu protiv  Topole razumljivo je što košarkaši Hajduka poručuju da i u Inđiji idu na pobedu. Susret košarkaša Železničara i Hajduka će u Inđiji biti odigran u nedelju, a počeće u 18 sati i 30 minuta.

Košarkaši Sivca, koji se takmiče u Drugoj Srpskoj ligi dočekuju ekipu Basketbol stars iz Futoga. Ovaj susret će biti upisan u anale sivačke košarke, jer će biti prvi koji je odigran u novosagrađenoj sivačkoj hali. Duel košarkaša Sivca i Basketbol starsa iz Futoga će u Sivcu biti odigran u nedelju, a počeće u 17 sati.

Naši fudbalski kolektivi se pripremaju za prolećni deo prvenstva i ovu poslednju fazu u sklopu priprema koriste da kroz prijateljske utakmice provere šta je u pripremama urađeno.

Fudbaleri Hajduka, članovi Srpske lige grupa Vojvodina odigraće kontrolni susret sa Telstilcem iz Odžaka. Prema najavama ovaj susret bi sutra trebao da bude odigran na igralištu na Gederu, a počeće u 14 sati.

Vojvođanski ligaš Crvenka će sutra u prijateljskom susretu odmeriti snage sa Kordunom iz Kljajićeva. Ovaj duel će biti igran na pomoćnom terenu Crvenke, a počeće u 14 časova.

Fudbaleri Lipara, članovi Somborske međuopštinske lige prvi razred će tokom vikenda odigrati dva kontrolna susreta. Prvi sutra, protiv Njegoševa, a drugi u nedelju, kada će im protivnik biti Rusin iz Ruskog Krstura. Ova ova susreta će početi u 14 časova. U nedelju će na teren još dva člana Somborske međuopštinske lige prvi razred: u Kruščiću će od 14 sati snage odmeriti domaćin Mladost i Polet iz Sivca. Naš četvrti predstavnik u Somborskoj međuopštinskoj ligi prvi razred, fudbaleri Kule će u nedelju gostovati na Panoniji, gde će od 14 sati i 30 minuta odigrati kontrolni susret sa Panonijom.

Đ.Bojanić