Fudbalski kolektivi u pripremama za prolećni deo prvenstva

Startuje prolećni deo košarkaškog prvenstva
7. februara 2020.
Sve više sportskih događaja
14. februara 2020.

Fudbalski kolektivi u pripremama za prolećni deo prvenstva

Fudbalski kolektivi iz kulske opštine se pripremaju za prolećni deo prvenstva, te kontrolne utakmice koriste da provere šta su u priremama do sada uradili.

Srpskoligaš Hajduk 1912 je proteklog vikenda odigrao prijateljski susret sa Slogom iz Čonoplje, liderom Vojvođanske lige. Susret je završen bez golova, mada su fudbaleri Hajduka, pogotovo u drugom poluvremenu imali nekoliko izglednih prilika, ali mladi Božović i Slijepčević nisu bili najprisebniji. Narednu proveru spremnosti fudbaleri Hajduka će imati u subotu kada će u Kuli ugostiti ekipu Tekstilca iz Odžaka.

Fudbaleri Crvenke, članovi Vojvođanske lige pred svojim navijačima su odigrali kontrolni susret protiv Tvrđave iz Bača. Crvenčani su slavili minimalnu pobedu od 1:0, a jedini gol postigao je Šakić. U subotu će fudbaleri Crvenke ponovo na teren, kada će na svom igralištu ugostiti ekipu Korduna iz Kljajićeva.

Područni ligaš Rusin je u Ruskom Krsturu pobedio ekipu Kule sa 1:0. Strelac jedinog gola bio je Nemanja Kulić. Fudbaleri Rusina će naredni kontrolni susret odigrati 16. februara sa Liparom.

U prijateljskom susretu klubova iz Somborske međuopštinske lige prvi razred odigranom u Kruščiću sivački Polet je pobedio domaćina Mladost sa 6:1. Dvostruki strelci za Polet bili su Kaluđerski i Nićetin, a po jedan gol su postigli Marković i Žujović. Gol za Mladost postigao je Rabrenović. Fudbaleri Poleta će novu proveru spremnosti imati već sutra kada će u Kljajićevu odmeriti snage sa Kordunom, a Mladost će u nedelju, najverovatnije ponovo u Kruščiću ugostiti ekipu Poleta.

Đ.Bojanić