FK Lider poražen u Liparu
21. oktobra 2019.
Pobeda Liparčana u Odžacima
28. oktobra 2019.

Vikend za sve ljubitelje fudbala

Fudbaleri Hajduka u jedanaestom kolu prvenstva u Srpskoj ligi grupa Vojvodina gostuju u Pančevu gde se sastaju sa Dinamom. Sigurno je da je pobeda u prošlom kolu podigla samopouzdanje u ekipi Hajduka, pa uprkos činjenici da će protiv Dinama nastupiti bez jednog od najboljih igrača Dušana Mijića, koji mora da pauzira zbog žutih kartona, Kuljani ističu da će dati svoj maksimum i učiniti sve kako bi se neporaženi vratili iz Pančeva. Susret Dinamo-Hajduk će u Pančevu biti odigran sutra, a počeće u 14 sati.

U jedanaestom kolu prvenstva u Vojvođanskoj ligi grupa sever fudbaleri Crvenke pred svojim navijačima dočekuju Mladost iz Bačkog Petrovca. Crvenčani su u prošlom kolu pretrpeli pravu katastrofu u Vrbasu, pa je susret sa ekipom Mladosti prilika za popravljanje utiska. Duel fudbalera Crvenke i Mladosti iz Bačkog Petrovca će na stadionu „Milorad Džomba“ u Crvenki biti odigran sutra, a počeće u 14 sati.

Fudbaleri Rusina u jedanaestom kolu prvenstva u Somborskoj područnoj ligi pred svojim pristalicama u Ruskom Krsturu dočekuju ekipu Budućnosti iz Mladenova. Ekipu Rusina će sa trenerske klupe predvoditi Ranko Delić, koji se vratio iz Italije, a verujući u prednost domaćeg terena fudbaleri Rusina najavljuju pobedu. Susret Rusin – Budućnost iz Mladenova će u Ruskom Krsturu biti odigran u nedelju, a počeće u 14 sati.

Sve četiri ekipe iz kulske opštine koje se takmiče u Somborskoj međuopštinskoj ligi prvi razred u jedanaestom kolu prvenstva su gosti. Čini se da je najlakše fudbalerima Lipara koji idu u goste poslednjeplasiranim OFK Odžacima, ekipi koja u dosadašnjem delu sezone nije osvojila ni jedan bod. Sivački Polet ide u goste Jedinstvu u Ribarevo, koja je predposlednja na tabeli. Kula je gost vodećem Omladincu u Deronjama, a Mladost iz Kruščića ide u goste Aleksi Šantiću. Svi ovi susreti su na programu u nedelju, a počeće u 14 sati.

Đ.Bojanić