ФК Лидер поражен у Липару
21. oktobra 2019.
Победа Липарчана у Оџацима
28. oktobra 2019.

Викенд за све љубитеље фудбала

Фудбалери Хајдука у једанаестом колу првенства у Српској лиги група Војводина гостују у Панчеву где се састају са Динамом. Сигурно је да је победа у прошлом колу подигла самопоуздање у екипи Хајдука, па упркос чињеници да ће против Динама наступити без једног од најбољих играча Душана Мијића, који мора да паузира због жутих картона, Куљани истичу да ће дати свој максимум и учинити све како би се непоражени вратили из Панчева. Сусрет Динамо-Хајдук ће у Панчеву бити одигран сутра, а почеће у 14 сати.

У једанаестом колу првенства у Војвођанској лиги група север фудбалери Црвенке пред својим навијачима дочекују Младост из Бачког Петровца. Црвенчани су у прошлом колу претрпели праву катастрофу у Врбасу, па је сусрет са екипом Младости прилика за поправљање утиска. Дуел фудбалера Црвенке и Младости из Бачког Петровца ће на стадиону „Милорад Џомба“ у Црвенки бити одигран сутра, а почеће у 14 сати.

Фудбалери Русина у једанаестом колу првенства у Сомборској подручној лиги пред својим присталицама у Руском Крстуру дочекују екипу Будућности из Младенова. Екипу Русина ће са тренерске клупе предводити Ранко Делић, који се вратио из Италије, а верујући у предност домаћег терена фудбалери Русина најављују победу. Сусрет Русин – Будућност из Младенова ће у Руском Крстуру бити одигран у недељу, а почеће у 14 сати.

Све четири екипе из кулске општине које се такмиче у Сомборској међуопштинској лиги први разред у једанаестом колу првенства су гости. Чини се да је најлакше фудбалерима Липара који иду у госте последњепласираним ОФК Оџацима, екипи која у досадашњем делу сезоне није освојила ни један бод. Сивачки Полет иде у госте Јединству у Рибарево, која је предпоследња на табели. Кула је гост водећем Омладинцу у Дероњама, а Младост из Крушчића иде у госте Алекси Шантићу. Сви ови сусрети су на програму у недељу, а почеће у 14 сати.

Ђ.Бојанић