U danima vikenda završava se fudbalsko prvenstvo za klubove iz naše opštine

Rezultati sportskog vikenda
3. juna 2019.
Ispraćaj osmaka OŠ ”Nikola Tesla”
7. juna 2019.

U danima vikenda završava se fudbalsko prvenstvo za klubove iz naše opštine

U poslednjem kolu prvenstva u Srpskoj ligi grupa Vojvodina Hajduk 1912 gostuje u Vršcu gde se sastaje sa istoimenom ekipom. Kuljani su sigurni drugi na tabeli, domaćin Vršac je takođe u bezbednoj zoni, što znači da obe ekipe mogu igrati rasterećeno, pa valja očekivati susret dopadljiv duel. Susret fudbalera Vršca i Hajduka će u Vršcu biti odigran sutra, a počeće u 17 sati.

U poslednjem kolu prvenstva u Vojvođanskoj ligi grupa sever fudbaleri Crvenke gostuju u Pačiru gde se sastaju sa Bačkom. Crvenčani su ovog proleća veoma dobri, što potvrđuje i šesta pozicija na tabeli, pa neće biti iznenađenje da se i iz Pačira vrate sa povoljnim rezultatom. Susret fudbalera Bačke i Crvenke će u Pačiru biti odigran u nedelju, a počeće u 17 sati.

Od sportskih događaja koji zavređuju pažnju je i košarkaški turnir kojeg u nedelju u Kuli organizuje Okružni košarkaški savez Zapadno-bačkog okruga. Snage će odmeriti mlađi pioniri, reč je o deci rođenoj 2008. i 2009. godine, u muškoj  i ženskoj konkurenciji. U ženskoj konkurenciji nastupiće mlađe pionirke Sivca i Hajduka iz Kule, a u muškoj mlađi pioniri Apatina, Srbobrana, Sivca i Hajduka. Turnir, koji će biti odigran u hali osnovne škole „Petefi brigada“  će u nedelju početi u 10 sati susretom košarkašica Sivca i Hajduka, a potom će na teren dečaci. U prvom susretu će se sastati pioniri Sivca i Hajduka, a u drugom Srbobrana i Apatina. Poraženi u ovim susretima će igrati za treće, a pobednici za prvo mesto.

Đ.Bojanić