У данима викенда завршава се фудбалско првенство за клубове из наше општине

Резултати спортског викенда
3. juna 2019.
Испраћај осмака ОШ ”Никола Тесла”
7. juna 2019.

У данима викенда завршава се фудбалско првенство за клубове из наше општине

У последњем колу првенства у Српској лиги група Војводина Хајдук 1912 гостује у Вршцу где се састаје са истоименом екипом. Куљани су сигурни други на табели, домаћин Вршац је такође у безбедној зони, што значи да обе екипе могу играти растерећено, па ваља очекивати сусрет допадљив дуел. Сусрет фудбалера Вршца и Хајдука ће у Вршцу бити одигран сутра, а почеће у 17 сати.

У последњем колу првенства у Војвођанској лиги група север фудбалери Црвенке гостују у Пачиру где се састају са Бачком. Црвенчани су овог пролећа веома добри, што потврђује и шеста позиција на табели, па неће бити изненађење да се и из Пачира врате са повољним резултатом. Сусрет фудбалера Бачке и Црвенке ће у Пачиру бити одигран у недељу, а почеће у 17 сати.

Од спортских догађаја који завређују пажњу је и кошаркашки турнир којег у недељу у Кули организује Окружни кошаркашки савез Западно-бачког округа. Снаге ће одмерити млађи пионири, реч је о деци рођеној 2008. и 2009. године, у мушкој  и женској конкуренцији. У женској конкуренцији наступиће млађе пионирке Сивца и Хајдука из Куле, а у мушкој млађи пионири Апатина, Србобрана, Сивца и Хајдука. Турнир, који ће бити одигран у хали основне школе „Петефи бригада“  ће у недељу почети у 10 сати сусретом кошаркашица Сивца и Хајдука, а потом ће на терен дечаци. У првом сусрету ће се састати пионири Сивца и Хајдука, а у другом Србобрана и Апатина. Поражени у овим сусретима ће играти за треће, а победници за прво место.

Ђ.Бојанић