Go to Top

Спортски резултати

Протеклог викенда клубови из наше општине су одиграли своје мечеве. Када је о фудбалу реч, у Међуопштинској лиги Сомбор, 2. разред, тим КФК из Куле је био слободан. Екипа КФК је тренутно на седмој позицији са 21 бодом. У наредном колу екипа КФК иде у Колут где ће играти против Јединства. У рангу више, наши представници су били половично успешни. Црвенка је на свом терену победила екипу Радничког из Раткова са 5:1 , док је Кула изгубила на свом терену од Омладинца из Буковца са 2:3. Црвенка је тренутно да другом месту са 36 бодова, док је Кула четврта са 23 бода. У наредном колу екипа Куле иде у Риђицу,а екипа Црвенке дочекује Дунав из Бачког Моноштора. У општинском дербију Подручне лиге Хајдук Јуниор је на свом терену победио Младост из Крушчића са 5:0, Липар је у Сомбору победио ОФК Шикару са 3:2, док су Полет из Сивца и Русин претрпели поразе. Полет је кући изгубио од Младости из Бачког Петровца са 4:1, док је Русин у Свилојеву изгубио од Тереквеша са 5:0. Хајдук Јуниор је тренутно четврти са 40 бодова, Русин шести са 34 бода, Младост из Крушчића на 12. месту са 29 бодова, Липар је 14. са 25 бодова, док је Полет на зачељу са 16 бодова. У Подручној лиги у наредном колу су на програму два општинска дербија, први у Липару где се састају екипа домаћина и Младост из Крушчића и други у Руском Крстуру, где се састају домаћин Русин и Полет. Пети представник наше општине у овом рангу, Хајдук Јуниор, иде у госте екипи Борца из Бачког Грачаца.

Футсал екипа Хајдука је била слободна у овом колу, а у наредном колу иде у госте екипи из Бечеја. Футсалери Хајдука тренутно су  пети на табели са 14 бодова.

Када је о рукомету реч, Црвенка је на свом терену играла нерешено са Херцеговином из Сечња 27:27, док је Сивац на гостовању у Новом Бечеју поражен од екипе Јединства резултатом 31:25. Црвенка је на табели тренутно друга са 25 бодова, док је Сивац претпоследњи са девет бодова. У наредном колу екипа Црвенке иде у госте Банатском Карловцу, док ће екипа Сивца дочекати на свом терену Врбас.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *