Подела бодова у општинском дербију, „Сивац 69“ у хуманој мисији за Машу Плескоњић

Председник Судијске комисије ФСС, Дејан Сантрач, посетио фудбалске клубове „Кула“ и „Липар“
23. октобра 2023.
У току чишћење сметлишта у Липару, до следеће године санирање свих депонија
24. октобра 2023.
Председник Судијске комисије ФСС, Дејан Сантрач, посетио фудбалске клубове „Кула“ и „Липар“
23. октобра 2023.
У току чишћење сметлишта у Липару, до следеће године санирање свих депонија
24. октобра 2023.

Подела бодова у општинском дербију, „Сивац 69“ у хуманој мисији за Машу Плескоњић

У 11. колу Српске лиге Војводина фудбалери „Хајдука 1912“ играли су без голова на гостовању у Руми против екипе „1.мај“. У наредном колу „Хајдук“ дочекује „Железничар“ из Инђије, а на табели је тренутно једанаести са 12 бодова.

Општински дерби у 11. колу Подручне лиге Сомбор је донео поделу  бодова, те су тако „Русин“ и „Црвенка“ играли 2:2. Стрелци за Крстурчане били су Илић и Сушић, док су за „Црвенку“ голове постигли Јовановић и Суботић. На тешком гостовању у Каравукову фудбалери „Липара“ славили су против „Полета“ са 4:2, а стрелци су били Ђурић, Воркапић, Ђоровић и Јовановић. Екипа „Куле“ је поражена на домаћем терену од екипе „БСК“ из Бачког Брестовца са 0:1. У наредном колу „Кула“ игра у Бачкој Паланци против „Крила Крајине“, „Црвенка“ дочекује „Борац 46“ из Обровца, „Русин“ игра у Младенову против „Будућности“, док „Липар“ дочекује „Будућност“ из Гложана. На табели „Липар“ је пети са 20 бодова, „Црвенка“ девета са 15 бодова, „Русин“ дванаести са 10 бодова, док је „Кула“ петнаеста са четири бода.

У 10. колу Међуопштинске лиге Сомбор -1.разред сивачки „Полет“ славио је са 2:1 против „Кордуна“ из Кљајићева. Стрелци за Сивчане били су Перлић и Нићетин. Када је о „Младости“ из Крушчића реч, они су поражени у Бачком Брегу са 2:0 од „Динама 1923“. У наредном колу „Полет“ игра у Бачком Грачацу против „Борца“, док је „Младост“ слободна. На табели „Полет“ је други са 24 бода, док је „Младост“ четврта са 17 бодова.

Рукометаши „Црвенке“ су играли нерешено кући против „Радничког“ из Обреновца у 5. колу Супер Б лиге. Крајњи резултат гласи 29:29, а најефикаснији у редовима „веверица“ били су Мирић са шест и Весковић и Лазић са пет погодака. Рукометаши „Сивца 69“ поражени су на свом терену од „Лавова“ са 22:29, а најефикаснији у редовима Сивчана били су Чабаи са седам и Попов са четири гола. Иако су доживели пораз на терену, овај меч је имао победничку димензију с обзиром да је сав приход од улазница ишао у хуманитарне сврхе, за помоћ Маши Плескоњић и овом приликом прикупљено је више од 17 хиљада динара. У наредном колу „Црвенка“ игра у гостима против београдских „Лавова“, док „Сивац 69“ такође игра у гостима против бачкопаланачких „Лавова“. На табели „Црвенка“ је пета са шест бодова, док је „Сивац 69“ дванаести са једним бодом.

У 3. колу Прве војвођанске лиге Исток одбојкаши „Хајдука“ славили су против „Ботафога“ са 3:0, док су одбојкашице истог клуба славиле против екипе „Вориорс“ из Обровца са 3:1. Одбојкаши „Хајдука“ су први на табели са шест бодова и у наредном колу играју у гостима против „Младости“ из Турије, док су одбојкашице „Хајдука“ четврте са три бода и у наредном колу играју против „Суботице“ у гостима.

Куглаши „Хајдука“ су у 6. колу Прве лиге Србије група Војводина поражени од „Спартака“ из Дебељаче са 1:7, у обореним чуњевима 3086:3266. Најефикаснији у редовима Куљана био је Бранко Манојловић са 582 оборена чуња. У наредном колу ривал „Хајдука“ је „Славиа“ из Ковачице, а на табели су тренутно десети са два бода.

Делибашић