Raspisan Javni poziv za dodelu finansijske pomoći najuspešnijim učenicima srednjih škola iz izbeglih i raseljenih lica na taeritoriji Vojvodine

Krediti za žene preduzetnice i mladeu 2021. godini
9. februara 2021.
Najava sportskih događanja u danima vikenda u danima vikenda
12. februara 2021.

Raspisan Javni poziv za dodelu finansijske pomoći najuspešnijim učenicima srednjih škola iz izbeglih i raseljenih lica na taeritoriji Vojvodine

Fond za izbegla, raseljena lica i za saradnju sa Srbima u regionu raspisao je Javni poziv za dodelu finansijske pomoći najuspešnijim učenicima srednjih škola iz izbeglih i raseljenih lica na teritoriji Vojvodine. Pravo na učešće po ovom Javnom pozivu mogu ostvariti učenici ili njihovi roditelji koji su imali (imaju) u skladu sa Zakonom status izbeglih, prognanih ili raseljenih lica na teritoriji Republike Srbije, a imaju boravište odnosno prebivalište na teritoriji AP Vojvodine. Javni poziv odnosi se na redovne učenike srednjih škola koji pohađaju prvi, drugi, treći ili četvrti razred srednje škole a koji se prijave na Javni poziv do 26. februara 2021. godine.

Visina sredstava koja se odobravaju iznose 40.000,00 dinara po učeniku i uplaćuju se na račun u roku od 60 dana od dana potpisivanja ugovora o dodeljivanju pomoći. Ovim Javnim pozivom pravo na finansijsku pomoć ostvariće sto (100) najuspešnijih učenika.

Za dodatne informacije u vezi sa Javnim pozivom možete se obratiti Fondu za izbegla, raseljena lica i za saradnju sa Srbima u regionu, Bilevar Mihajla Pupina 25, Novi Sad na broj telefona: 021/475 4 295 ili na email: uprava@fondirpvojvodine.rs.

Ovde možete pogledati Javni poziv

Ovde možete preuzeti prijavu