Najava sportskih dešavanja

Sportski rezultati proteklog vikenda
27. maja 2019.
Rezultati sportskog vikenda
3. juna 2019.

Najava sportskih dešavanja

Sutra će u Sivcu biti priređena rukometna svečanost. Povodom završetka prvenstva u Prvoj ligi, biće odigran revijalni susret u kojem će snage odmeriti šampion lige Sivac 69 i reprezentacija Prve lige grupa sever. Tom prilikom Rukometnom klubu Sivac 69 će biti uručen pehar namenjen prvaku lige, dar Rukometnog saveza Vojvodine. Revijalni susret rukometaša Sivca, novog člana Super B lige i reprezentacije Prve lige će sutra u Sivcu početi u 19 sati.

U 33. kolu prvenstva u Srpskoj ligi grupa Vojvodina fudbaleri Hajduka će  pred svojim navijačima ugostiti ekipu Radničkog iz Zrenjanina. Kuljani su sigurni na drugom mestu na tabeli, dok Radnički još nije siguran, i to susretu daje draž. Treba reći i to da je reč o poslednjem ovosezonskom susretu fudbalera Hajduka pred svojim navijačima, pa je i to razlog da gledaoci dođu u većem broju. Susret fudbalera Hajduka i Radničkog iz Zrenjanina će na stadionu Milan Sredanović biti odigran sutra, a počeće u 17 sati.

U 29. kolu prvenstva u Vojvođanskoj ligi grupa sever fudbaleri Crvenke dočekuju ekipu Tavankuta. Crvenčani ovog proleća igraju veoma dobro, a budući da se okršajem protiv Tavankuta opraštaju od svojih navijača, razumljivo je što najavljuju pobedu. Susret fudbalera Crvenke i Tavankuta će na stadionu „Milorad Džomba“ u Crvenki biti odigran u nedelju, a počeće u 17 sati.

U nedelju je na programu poslednje kolo prvenstva u Somborskoj područnoj ligi, a obeležiće ga opštinski derbi koji će biti odigran u Sivcu, a u kojem će se sastati Polet i Lipar. Obe ekipe se grčevito bore za opstanak u Područnoj ligi i samo pobednik duela ima pravo na nadu. Sivčani veruju u prednost domaćeg terena. Kula će na Gederu ugostiti ekipu Budućnosti iz Paraga. I Kuljanima je pobeda neophodna kako bi sačuvali status područnog ligaša. Naš četvrti predstavnik Rusin iz Ruskog Krstura ide u goste ekipi Hercegovca u Gajdobru. Svi ovi susreti su na programu u nedelju, a počeće u 17 sati i 30 minuta.